CONDICIONS DE COMPRA

DE TOT I MÉS CADAQUÉS, realitza les vendes dels seus productes tant al seu local comercial a la Plaça Salvador Dalí, 1 de Cadaqués (Girona), com, a través d'aquest web.

Les condicions generals de contractació, per a les vendes d'Internet, són les que s'especifiquen a continuació, i s'apliquen a qualsevol compra realitzada, durant el termini de venda en què aquestes condicions apareguin publicades a la pàgina web.

Per realitzar la compra haurà de ser major de 18 anys, i disposar de capacitat jurídica per a realitzar una compra on-line, omplir el formulari de compra, amb dades reals i verídiques, un cop realitzat tot el procés rebrà un correu electrònic amb la seva comanda i número de comanda, un cop comprovat el pagament de l'operació, es procedirà a l'enviament del material.

A causa del gran nombre de referències existents pot passar que la informació d'algun producte o preu, que figura a la nostra botiga on-line, contingui errors. Li preguem ens disculpin. DE TOT I MÉS CADAQUÉS, es reserva el dret a cancel·lar la seva compra en cas que s'hagués produït tal error. Prèvia notificació a través d'e-mail.

Els preus dels productes, tenen inclòs l'Impost de Valor Afegit (I.V.A.) corresponent que és d'un 21 per cent, segons la llei vigent del (I.V.A.) Llei 37/1992, de l'Impost sobre el Valor Afegit.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top