Avís Legal i Condicions d'ús.

CONDICIONS GENERALS D'ÚS I AVISOS LEGALS  

El Lloc web www.detotimescadaques.cat. (D'ara endavant, el “Lloc web”) és propietat  RITA VERGÉS CAMPS  D'ara endavant Responsable del Tractament 

 RITA VERGÉS CAMPS 47645479J *Plaça Salvador Dalí, 1 17488 Cadaqués *Telfs: 972.258669 E-mail: detotimes@live.com

 

 RITA VERGÉS CAMPS Li dóna la benvinguda i li convida a llegir atentament les Condicions Generals d'Ús d'aquest Lloc web (d'ara endavant “Condicions Generals d'Ús i Avisos legals” que descriuen els termes i condicions que seran aplicables a la seva navegació per aquest, de conformitat amb el que s'estableix en la normativa espanyola d'aplicació. Atès que  www.detotimescadaques.cat podria modificar en el futur aquestes  Condicions d'Ús, li recomanem que les visiti periòdicament per a estar degudament informat dels canvis realitzats.

Amb l'ànim que el Lloc web s'ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa recomana a l'Usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d'Ús pugui solucionar-la contactant amb www.detotimescadaques.cat a través del *Tel:: +34 972.258669  o en l'adreça de correu electrònic: detotimes@live.com

 

1. OBJECTE

www.detotimescadaques.cat subministra el contingut i els serveis que estan disponibles en el lloc web, amb subjecció a les presents Condicions Generals d'Ús així com la política sobre el tractament de dades personals (d'ara endavant “Informació bàsica sobre protecció de dades”). L'accés a aquest lloc web o la seva utilització en qualsevol forma li atorga la qualificació d'Usuari i implica l'acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les presents Condicions d'Ús, reservant-se www.detotimescadaques.cat el dret a modificar-los en qualsevol moment. En conseqüència, serà responsabilitat de tot Usuari l'atenta lectura de les Condicions Generals d'Ús vigent en cadascuna de les ocasions que accedeixi a aquest lloc web, per la qual cosa, si aquest no està d'acord amb qualsevol dels mateixos aquí disposats, haurà d'abstenir-se respecte a l'ús del present Lloc web.

Així mateix, queda advertit que, a vegades es podran establir condicions particulars per a la utilització en el lloc web de continguts i/o serveis específics, la utilització d'aquests continguts o serveis implicarà l'acceptació de les condicions particulars en ells especificades.

És important, atesa la recent normativa Europea en Protecció de Dades REGLAMENT UE 2016/679 del PARLAMENT i del CONSELL EUROPEU que intenta preservar la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic que llegeixi en aquesta o altres pàgines web on vostè deixi les seves dades la Informació Bàsica. També ha de saber, que el fet de deixar les seves dades no atribueix, ni confirma, ni anul·la, ni legitima, ni perfecciona cap vincle contractual amb la nostra empresa. 

2. SERVEIS

Seccions

Productes

En aquest apartat vostè podrà visualitzar de manera clara i gràfica els diversos productes que oferim juntament amb la descripció i el preu en qüestió. En aquest sentit podrà trobar les categories següents:

- Cosmètica natural:

 Raïm

 Provença

 Rosa

 Gerani

 Revetlla

 Flor del taronger

 Farigola vermella

- *Gadgets

- Infantil

 Vaixelles

 Hora de jugar

 Borses i motxilles

 Carmanyoles i porta entrepans

 Ampolles i *cantimploras

 Papereria i manualitats

 Complements

 Caixes i guardioles

 Decoració 

- Cuina 

 Rebosteria

 Cafè i et

 *Gadgets i cuina al microones

 Mesa

 *Botellas

- Regals

- Complements

 Bosses i *billeteros

 *Billeteros

 Borses plegables

 Bijuteria

- Llar

 Joiers i caixes

 Decoració

 Bany

 Il·luminació 

- *Take *away

 Ampolles i *cantimploras

 Porta *bocatas i carmanyoles

- *Gadgets tecnològics

 *Bluetooth

 Bateries portàtils i cables

 Localitzadors

 Despertadors 

Botiga

Disposem d'una botiga física situada al poble de Cadaqués, Av. Salvador Dalí, 1, en la qual poden trobar una àmplia varietat de productes.

Botiga online

Procés de compra

Una vegada tingui els productes desitjats en la cistella haurà de seguir els passos per a completar el procés de compra pertinent. Per a poder realitzar la compra online vostè haurà de registrar-se en la nostra pàgina web introduint un correu i una contrasenya. Serà a través d'aquest usuari amb el qual podrà realitzar la compra online. Així doncs, una vegada vostè hagi accedit a la seva àrea privada haurà d'emplenar les seves dades personals, revisar-los i confirmar-los per a posteriorment, i com a últim pas, realitzar el pagament.

Enviament

En el moment en què confirmem la recepció del pagament immediatament procedirem a l'enviament del producte a través de l'empresa de transport MRW amb un lliurament previst de 48 hores laborals. 

Devolucions

El termini per a les devolucions serà de 7dies donis de l'adquisició del/dels producte/us en qüestió. Una vegada hagi arribat el producte en les nostres instal·lacions procedirem a la inspecció i, si cap, al posterior reemborsament del preu pagat sense perjudici dels danys que hagin pogut succeir a les mans del client. 

Marques 

En aquest apartat vostè podrà visualitzar els articles de cada marca en concret juntament amb el preu.

- *Slang

- *Demiim

- *Painer de *sens

- *Lékué

- *Tyrrell *katz

- *Loqi

- *Roll’*eat

 

Contacte

En aquest apartat vostè podrà posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant un formulari que haurà d'emplenar amb els seus ressenyes de contacte perquè ens puguem comunicar amb vostè. També pot trobar-nos a la botiga física al carrer avingut Salvador Dalí núm. 1 de Cadaqués.

Les dades que ens proporcioni  seran tractats amb secret i confidencialitat. Aquí podrà deixar-nos o explicitar el tema o encàrrec per al qual vostè contacta amb nosaltres. En breu termini ens posarem en contacte amb vostè per a poder ampliar la informació que ens precisa.

La botiga

El setembre del 2019 farà deu anys que obrim la botiga, estem a l'entrada del poble de Cadaqués.  

A la nostra botiga trobaràs una cuidada selecció de diferents articles curiosos i de disseny per a la llar i  de regal. 

 3. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL 

L'usuari reconeix i accepta que tots els continguts que es mostren en el lloc web i especialment, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, o qualssevol dels signes susceptibles d'utilització industrial i/o comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i totes les marques, noms comercials o signes distintius, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, sobre els continguts i/o qualssevol altres elements inserits en la pàgina, són propietat exclusiva de www.detotimescadaques.cat i/o tercers, els qui tenen dret exclusiu d'utilitzar-los en el trànsit econòmic. Per tot això l'Usuari es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar tals continguts mantenint indemne a www.*detotimescadaques.*cat de qualsevol reclamació que es derivi de l'incompliment de tals obligacions. En cap cas l'accés al lloc web implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d'aquests drets, tret que s'estableixi expressament el contrari. Les presents Condicions Generals d'Ús d'aquest lloc web no confereixen a l'Usuaris cap altre tipus de dret d'utilització, explotació, alteració, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc web i/o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos. Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per a www.detotimescadaques.cat o el tercer titular dels drets afectats.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, programes d'ordinador, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en el seu conjunt, com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d'autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual www.detotimescadaques.cat botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del Lloc web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització d'aquests elements. El contingut disposat en el Lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d'informació, en cap forma ni en cap mitjà, tret que es compti amb l'autorització prèvia, per escrit, de la citada Entitat.

Així mateix, queda prohibit suprimir, eludir o manipular el "copyright" així com els dispositius tècnics de protecció, o qualssevol mecanismes d'informació que poguessin contenir els continguts. L'Usuari d'aquest Lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, reservant-se en tot cas a www.detotimescadaques.cat l'exercici de quants mitjans o accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

4. OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DE L'USUARI DEL LLOC WEB

L'Usuari es compromet a:

a) Fer un ús adequat i lícit del Lloc web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb: (I) la legislació aplicable a cada moment; (II) les Condicions Generals del Lloc web; (III) la moral i bons costums generalment acceptades i (IV) l'ordre públic.

b) Proveir-se de tots els mitjans i requeriments tècnics que es precisin per a accedir al Lloc web.

c) Facilitar informació veraç en emplenar amb les seves dades de caràcter personal els formularis continguts en el Lloc web i a mantenir-los actualitzats en tot moment de manera que respongui, a cada moment, a la situació real de l'Usuari. L'Usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a www.detotimescadaques.cat o a tercers per la informació que faciliti.

No obstant això, el que s'estableix en l'apartat anterior l'Usuari deurà així mateix abstenir-se de:

a) Fer un ús no autoritzat o fraudulent del Lloc web i/o dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en les presents Condicions Generals d'Ús, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.

b) Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del Lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

c) Provocar danys en els sistemes físics o lògics del Lloc web, dels seus proveïdors o de tercers.

d) Introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics de www.detotimescadaques.cat, dels seus proveïdors o de tercers.

e) Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades de www.detotimescadaques.cat, tercers proveïdors i altres Usuaris.

f) Reproduir o copiar, distribuir, permetre l'accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets de www.detotimescadaques.cat o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d'informació que puguin inserir-se en els continguts.

h) Obtenir i intentar obtenir els continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s'hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels quals s'emprin habitualment en Internet per no comportar un risc de mal o inutilització del Lloc web i/o dels continguts.

i) En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

(I) De qualsevol forma, sigui contrari, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els Tractats Internacionals i en la resta de la legislació vigent.

(II) Indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigratòries, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptades o a l'ordre públic.

(III) Indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició.

(IV) Incorpori, posi a disposició o permeti accedir a productes, elements, missatges i/o serveis delictius, violents, ofensius, nocius, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptades o a l'ordre públic.

(V) Indueixi o pugui induir a un estat inacceptable d'ansietat o temor.

(VI) Indueixi o inciti a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l'equilibri psíquic.

(VII) Es troba protegit per la legislació en matèria de protecció intel·lectual o industrial pertanyent a www.detotimescadaques.cat o a tercers sense que hagi estat autoritzat l'ús que es pretengui realitzar.

(VIII) Sigui contrari a l'honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones.

(IX) Constitueixi qualsevol tipus de publicitat.

(X) Inclogui qualsevol tipus de virus o programa que impedeixi el normal funcionament del Lloc web.

Si per a accedir a alguns dels serveis i/o continguts del Lloc web, se li proporcionés una contrasenya, s'obliga a usar-la de manera diligent, mantenint-la en tot moment en secret. En conseqüència, serà responsable de la seva adequada custòdia i confidencialitat, comprometent-se a no cedir-la a tercers, de manera temporal o permanent, ni a permetre l'accés als esmentats serveis i/o continguts per part de persones alienes. Igualment, s'obliga a notificar al www.detotimescadaques.cat qualsevol fet que pugui suposar un ús indegut de la seva contrasenya, com, a títol enunciatiu, el seu robatori, extraviament o l'accés no autoritzat, amb la finalitat de conducta a la seva immediata cancel·lació. En conseqüència, mentre no efectuï la notificació anterior a www.*detotimescadaques.*cat quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l'ús indegut de la seva contrasenya, sent de la seva responsabilitat qualsevol utilització il·lícita dels continguts i/o serveis del Lloc web per qualsevol tercer il·legítim.

Si de manera negligent o dolosa incomplís qualsevol de les obligacions establertes en les presents Condicions Generals d'Ús, respondrà per tots els danys i perjudicis que d'aquest incompliment poguessin derivar-se per a www.detotimescadaques.cat

5. *HIPERVÍNCULOS

L'usuari s'obliga a no reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant un *hiperenlace o *hipervínculo, el Lloc web www.detotimescadaques.cat així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit.

El Lloc web de www.detotimescadaques.cat normalment no inclou enllaços a unes altres llocs web gestionats per tercers, però si ho fes i a fi de facilitar l'accés de l'Usuari a la informació d'entitats col·laboradores i/o patrocinadores www.detotimescadaques.cat no es responsabilitza del contingut d'aquests llocs web, ni se situa en una posició de garant ni/o de part oferent dels serveis i/o informació que es puguin oferir a tercers a través dels enllaços de tercers.

            Es concedeix a l'usuari un dret limitat, revocable i no exclusiu a crear enllaços a la pàgina principal del Lloc web exclusivament per a ús privat i no comercial. Els llocs web que incloguin enllaç al nostre Lloc web (i) no podran donar a entendre que  www.detotimescadaques.cat recomana aquest lloc web o els seus serveis o productes; (*ii) no podran falsejar la seva relació amb   www.detotimescadaques.cat ni afirmar que www.detotimescadaques.cat ha autoritzat tal enllaç, ni incloure marques, denominacions, noms comercials, logotips o altres signes distintius de www.detotimescadaques.cat; (*iii) no podran incloure continguts que puguin considerar-se de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l'ordre públic o il·lícits; (*iv) no podran enllaçar a cap pàgina del Lloc web diferent de la pàgina principal; (*v) haurà d'enllaçar amb la pròpia adreça del Lloc web, sense permetre que el lloc web que realitzi l'enllaç reprodueixi el Lloc web com a part del seu web o dins d'un dels seus “*frames” o crear un “*browser” sobre qualsevol de les pàgines del Lloc web. www.detotimescadaques.cat podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que elimini qualsevol enllaç al Lloc web, després de la qual cosa haurà de procedir immediatament a la seva eliminació www.detotimescadaques.cat no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació al Lloc web.

En conseqüència, www.detotimescadaques.cat no assumeix cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a tals llocs web.

6. COOKIES

www.detotimescadaques.cat es reserva el dret d'utilitzar la tecnologia “*cookie” en el Lloc web, a fi de reconèixer-lo com a Usuari freqüent i personalitzar l'ús que realitzi del Lloc web mitjançant la preselecció del seu idioma, o continguts més desitjats o específics. Les “cookies” utilitzades pel Lloc web, o el tercer que actuï en el seu nom, s'associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per sí les dades personals de l'usuari.

Les cookies utilitzades són les segueixen: Cookies pròpies, Google *Analytics, Google *Adwords.

Les cookies són fitxers enviats a un navegador per mitjà d'un servidor Web per a registrar la navegació de l'Usuari en el Lloc web, quan l'Usuari permeti la seva recepció. Al seu torn podrà eliminar les “cookies” per a això haurà de consultar les instruccions d'ús del seu navegador.

Gràcies a les cookies, resulta possible que www.*detotimescadaques.*cat reconegui el navegador de l'ordinador utilitzat per l'Usuari amb la finalitat de facilitar continguts i oferir les preferències de navegació o publicitàries que l'Usuari, als perfils demogràfics dels Usuaris així com per a mesurar les visites i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d'entrades.

Pot llevar o bloquejar les cookies utilitzant les opcions del seu navegador, però en alguns casos, això pot afectar la seva capacitat d'utilitzar www.detotimescadaques.cat Podrà consultar més informació general sobre COOKIES en el nostre apartat de POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES.

7. RESPONSABILITATS

www.detotimescadaques.cat no garanteix l'accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informacions contingudes en les pàgines de www.detotimescadaques.cat, que poden veure's impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies que estan fora del seu control.

www.detotimescadaques.cat no es fa responsable de les decisions que poguessin adoptar-se

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top